søndag 27. juni 2010

Sommer, sol og spennende nytt!

Hei alle sammen!

En liten hilsen fra oss på Minne-hjørnet før sommeren er over oss for fullt!
Kanskje noen allerede har lagt merke til vår nye blogg-logo? Denne logoen matcher den nye logoen på hjemmesiden vår - og de nye logoene har vi laget for å markere at vi  nå åpner vår nye nettside og vår splitter nye nettbutikk i disse dager!

På butikkens hjemmeside finner dere mye av den samme informasjonen som på den gamle, men i litt ny innpakning som forhåpentligvis er litt enklere å orientere seg i.

Nettbutikken vår vil i første omgang inneholde våre egne produkter – altså stempler, papir, utklippsark og metallpynt, men etter hvert vil også enkelte andre produktgrupper komme for salg via nettet. Vi ønsker å gjøre Minne-hjørnets produkter mer tilgjengelig for våre kunder, og håper at nettbutikken kan bidra til at det blir enklere å få tak i produktene våre, særlig for dere som bor langt unna. Utvalget i butikken vår i Ski vil alltid være mye større enn det nettbutikken kan tilby, og er det noe dere lurer på om vi har som ikke ligger i nettbutikken, er det fortsatt bare å ta en telefon eller kontakte oss på mail med forespørsler.

Vi må jo feire åpningen av nettbutikken vår - og de 20 første som legger inn en ordre for over 200 kr vil motta et gratis stempel fra vårt sortiment! FØLG MED PÅ ÅPNINGEN!

Butikken i gågata i Ski holder åpent i hele sommer, og kan friste med følgende knalltilbud:

Uke 27 (5.-10. juli) All pynt (blomster, brads, bånd, metall, cutouts etc) -25 %
Uke 28 (12.-17.juli) Alle mønsterark -25 %
Uke 29 (19.-24.juli) Alt av bokstaver og Minne-hjørnets utklippsark -25 %
Uke 30 (26.-31.juli) Alle stempler -25%

I tillegg har vi i hele juli "3 for 2" på rester av Promarker-tusjer (29,50 pr stk), 25 % avslag på wire til Zutter Bind-it-all, og vi har også utvalgte stempler til 50 % rabatt.

Tilbudene gjelder i butikken i Ski.

Vi håper at mange vil ta turen innom oss i sommer - vi har vanlige åpningstider, med unntak av de langåpne mandagene - de starter opp igjen fra 2. august.

Vi vil ønske alle våre kunder en fantastisk sommer!

Med vennlig hilsen
jentene på Minne-hjørnet

1 kommentar:

  1. Gratulerer med flott logo og ny nettbutikk. Dette blir helt supert.
    Det blir nok til at jeg tar turen innom butikken, det er mye hyggeligere og mer personlig, ;D

    Sommerklem fra Wenche :0)

    SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!