tirsdag 3. august 2010

Tid for kreativitet!

Etter en liten sommerpause er vi nå tilbake med oppdateringer i bloggen! Vi håper at sommeren har bydd på alt du måtte ønske deg, og at batteriene er fulladet for en kreativ sensommer og etterhvert høst.

Hos oss på Minne-hjørnet er vi igjen igang med våre Kreative mandager - hver mandag holder vi butikken åpen til kl. 22.00 og du er velkommen til å sitte hos oss med dine papirprosjekter eller å titte innom for en handel.

I tillegg til mandags-treffene er det snart tid for søndags-treff igjen også - 22.august er datoen - så har du lyst til å være med så ta kontakt med butikken for påmelding slik at vi holder av en plass til deg. Det koster ingenting å være med på søndagstreffene, og du tar med deg det du måtte ha lyst til av papirprosjekter og utstyr. Inviter gjerne med deg noen også - jo flere vi er, jo morsommere har vi det! Søndags-treffene er åpne fra kl 15.00-22.00.

Ellers oppfordrer vi dere til å ta en titt på høstens kursplanen som ligger på hjemmesiden vår - vi har mange spennende kurs på gang, så ikke nøl med påmeldingen!

Minner også om Ski-treffet som arrangeres på Drømtorp VGS 15.-17.oktober! Dette er høstens happening for de treff-glade, og vi gleder oss stort allerede!


På tampen vil vi dele med dere et herlig sommer-kort kreert av Heidi Bakkerud.Papiret som er brukt er fra S.E.I, og sommerfuglene som Heidi har dekorert med er stemplet og embosset med Minne-hjørnets egne stempler og fargelagt med distress ink.


Velkommen til en innholdsrik høst hos Minne-hjørnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!