søndag 28. mars 2010

Påskepose - MINI-KURS


.

Påskepose minikurs
Begynn med en helt ordinær brun papirpose med firkantet bunn. Det siste er veldig viktig da vi jo ønsker at posen skal stå av seg selv når vi er ferdig med å lage den.


Jeg lager nå et snitt på det jeg definerer som baksiden på posen. Snittet stopper cirka 10 cm fra bunnen men det er nå du bestemmer høyden på posen, så vil du ha lavere kant på posen så lager du lengre snitt.


Deretter ruller du kanten utover og laver en grov krøllete rull. Du vil nå skjønne hvorfor jeg lagde det snittet. Det ville vært vanskelig å gjøre dette uten å revne posen hvis ikke snittet var der.


Mål undersiden av papirposen og kutt til en firkant av tykk kartong lik målet du har tatt ut og lim denne på innsiden av posen. Dette er for å forsterke bunnen.


Distress papirposen i den brunfargen du vil.


Lukk åpningen bak ved rett og slett og overlappe de to sidene litt og lukk det med to brads.Skiltet foran på posen er kuttet ut med nestabilites dies og stemplet er fra Magnolia.


Et lite skilt med reklame for meg selv skjuler beina på bradsen på innsiden av papirposen.Sånn, da er den ferdig! Men noen blomster, blader, sommerfugl og blonder er den klar til å fylles.
Denne egner seg også til å ha som blomsterpose rundt en liten potte narcisser hvis du skal bort i påsken og har lyst å gi bort en liten gave.GOD PÅSKE!

3 kommentarer:

 1. En flott idé Tonje... Digger den:))

  God påske til deg!

  klem fra Angella

  SvarSlett
 2. For en flott idé :)

  Det ble kjempe lekker :)

  SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!