tirsdag 15. juni 2010

Høytid for bryllups-prosjekter!

Sommeren er høytid for bryllup - og dermed også for bryllupsprosjektene! Mange sommer-brudepar har vel kanskje allerede laget og sendt ut sine invitasjoner men man er jo ikke i mål med prosjektene av den grunn, så vi fortsetter å dele med oss av inspirasjon til både invitasjoner, bordkort, menykort og takkekort.

Tanken bak våre bryllupsserier at de skal være relativt enkle å lage slik at man skal ha anledning til å lage mange eksemplarer til en ok pris.

Heidi har laget en bryllupsserie med utgangspunkt i motiver fra Minne-hjørnets egne utklippsark og med tekster fra Minne-hjørnets egne stempler. Hun har brukt mønsterpapir fra Melissa Frances og halvperler fra Kort og Godt, brunt blondebånd og roser fra Storyteller som hun har pyntet med glitterlim. Tag'en er stanset ut med Spellbinders-dies, og bladene er punchet med en Martha Stewart-punch.Heidi har også laget et bryllupskort etter samme oppskrift som resten av bryllupsserien - med motiv fra utklippsarkene våre, mønsterpapir fra Papirdesign, store roser fra Kort og Godt, swirl-stempel fra Penny Black ("Scrolling along") og en utstansede swirl fra Bosskut ("Leaf Flourish"), pyntet med røde "bling"-hjerter.Angela har også bidratt på bryllupsfronten i vår, og her vil vi vise fram hennes ideer:

Angela forklarer:
"Dette er en boks til brudeparet. Den skal ikke åpnes før første bryllupsdag, dvs ett år etter bryllupet. Alle gjestene skriver en personlig hilsen til brudeparet og legger oppi boksen. Et veldig koselig minne for ettertiden. Jeg har brukt en Sætre
pepperkakeboks -luft og vaske den skikkelig, det er ikke moro med bryllusminner som lukter pepperkaker..."

Mønterpapirene Angela har brukt er fra Minne-hjørnets egen kolleksjon, og hun har dekorert med papirblomster, glitter, bling og et nøkkelhull. Teksten er formet med utstansede bokstaver og små klistremerkebokstaver. Boken er laget i samme utførelse som boksen og bundet sammen med Bind-it-all.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!