onsdag 16. juni 2010

Et pyntet plastkrus!

Tonje/Snuppeline bidrar nok en gang med sine kreative prosjekter!

Hun skriver:

"Dette er rett og slett et engangskrus kjøpt på Nille. Den står på en sirkel kuttet ut med Spellbinderdies. Bordene er laget med Martha Stewart punch. Rosene finner du på Minne-hjørnet. Motivet foran er fra Minne-hjørnets nye stempler og trykket på en sirkel som også er kuttet ut med Spellbinderdies og Cuttlebug.
Lukkingen oppe er rett og slett en acetat pose som er kuttet opp og limt på rundt kruset og samlet sammen med et bånd og en pyntenøkkel. Alt sammen er limt sammen ved hjelp av dobbeltsidig tape og limpistol. Hvis du bruker limpistol og får limstriper på kruset kan det være vanskelig å få bort. Bruker du en klut med litt sprit på, så forsvinner det lett. Jeg brukte Adirondack blenderen til dette.

Denne burde egentlig fylles med sjokolade, men fordi jeg kommer til å spise opp alt, så unngår jeg den fristelsen og lar den være foruten. Den kan sees ”live” på Minne-hjørnet."Tonje har også bidratt med et kort til bloggen i denne gangen:

Hovedmotiv her er fra Penny Black, og teksten er fra Minne-hjørnets nyeste tekststempler. Hun har ellers brukt blomsterpuncher og knapper.
Takk, Tonje!

2 kommentarer:

  1. Så lekkert krus ! Herlig og friskt kort, digger teksten :o)

    Klem, Gry-Heidi :)

    SvarSlett
  2. Åhhh det kruset var stilig, skal helt klart liftes en gang!

    SvarSlett

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!