fredag 18. juni 2010

Lag dine egne pynte-bokstaver!

Sissel Anita bidrar denne gangen med dekorerte bokstaver.


Mange kjøper løse bokstaver av tre som er ferdig dekorert, til å henge på dører til barnerom etc med navnet til barnet. Av og til kan det være vanskelig å finne alle bokstavene man trenger, og de koster jo også en del - så Sissel Anita har funnet ut at man jo kan lage disse bokstavene selv på en enkel og rimelig måte! Minne-hjørnet har alfabeter til Accucut-maskinen som man kan bruke til å stanse ut de bokstavene man trenger i chipboard og pyntepapir.

Stans først ut de bokstavene du trenger i chipboard. Vil du ha ekstra tykke bokstaver så kan du stanse ut f.eks to av hver bokstav å lime oppå hverandre. Etterpå stanser du ut de samme bokstavene i et valgt pyntepapir - her har Sissel Anita brukt et ark fra Jillibean Soup.

Grunn alle bokstavene med akrylmaling i en farge som matcher pyntepapiret, og når malingen har tørket så limes pyntepapir-bokstavene på chipboard-bokstavene - og så er bokstavene klar til eventuell dekorering.

Sissel Anita har dekorert noen av bokstavene med retro-blomster av rød kartong som er tørrembosset med en embossingfolder fra Cuttlebug. Blomster er punchet med medium retroflower-punch fra EK Success. I midten av retro-blomsten har hun limt på små metallblomster. Hun har også dekorert med metallsommerfugler med litt Stickles glitterlim på, og noen små blingkrystaller.

Et rimelig, kreativt og ikke minst personlig alternativ til de ferdig dekorerte bokstavene du får kjøpt!


1 kommentar:

Tusen takk for tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på!